Η παραλαβή του αγωνιστικού πακέτου της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16/9 από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης στην Πλατεία Νερού (κάτω από την γέφυρα Εσπλανάδα).

Για την παραλαβή του υλικού, ο δρομέας θα πρέπει να έχει μαζί του το e-mail της διοργάνωσης με τον αριθμό συμμετοχής του (bib number) που θα του έχει σταλεί από τη διοργάνωση και την ταυτότητα του.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να προσέλθετε αυτοπροσώπως για την παραλαβή του αριθμού σας, θα πρέπει ο εκπρόσωπος που θα έρθει για την παραλαβή να έχει μαζί του αντίγραφο του e-mail με τον αριθμό συμμετοχής (είτε εκτυπωμένο είτε σε ηλεκτρονική μορφή) και μία απλή φωτοτυπία της ταυτότητας του δρομέα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει λάβει το e-mail της διοργάνωσης με τον αριθμό συμμετοχής του και δεν βρίσκει το όνομά του στις λίστες εκκίνησης  της παρούσας ιστοσελίδας, τότε θα πρέπει να προσέλθει στο κέντρο εγγραφών για να παραλάβει τον αριθμό συμμετοχής του έχοντας μαζί του την ταυτότητά του και το αποδεικτικό της πληρωμής της συνδρομής του στον αγώνα.